Linkit


Hyviä linkkejä ja vinkkejä:
Ravitsemussuositukset, kouluruokasuositukset: http://www.ravitsemusneuvottelukunta.fi

Kotimaiset kasvikset (ravitsemus, kasvitieto, keittokirja, kasvistesti): http://www.kasvikset.fi/

Marjat ja sienet: http://www.arktisetaromit.fi

Ammattilaisille kasviksista: http://www.terveyttakasviksilla.fi/

Ruokahävikistä:
Kauppakassista kaatopaikalle, ruokahävikki kotitalouksissa: Kuru 2011–2013 -hankkeen loppuraportti http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-487-464-9

Ruokahävikki suomalaisessa ruokaketjussa: Foodspill 2010-2012 -hankkeen loppuraportti http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-487-362-8

Saa syödä! Sivusto ruokahävikin vähentämiseen http://www.saasyoda.fi/

Lähiruuan ekologisten vaikutusten selvitys http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-487-538-7

Raportteja esim. vähän prosessoitujen kasvisten käsittelystä ja säilytyksestä:
Hyvän käytännön ohje tuorekasviksia pilkkoville yrityksille http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-326-009-2

Elintarvikkeiden uudelleenmuokkauksen hyvät käytännöt http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-487-539-4